Navigation close button

Voel je thuis in de kamers van b'Oerenstee

In het stallengebouw boven de paardenboxen kan je onze 3 suites vinden. Met ruimtelijkheid als troef zorgen de oude dakgebintes voor een authentiek en gezellig vakantievertrek.
De buitendeuren geven uit op het terras aan het zwembad met de paardenstallen langs beide kanten. Dankzij een private ingang, geen inkijk en de aanwezigheid van een kluis kunnen wij privacy en veiligheid garanderen. De kamers bevinden zich op het eerste verdiep en zijn enkel bereikbaar via de trap (niet rolstoeltoegankelijk).

Om optimaal jouw vakantie te beleven, is elke suite uitgerust met een minibar en koffiezet. Zo kunnen drankjes koel bewaard worden en kunnen de vroege vogels alvast van een koffie genieten om de dag smakelijk te starten.

De badkamers zijn uitgerust met een ligbad met douchekop, toilet en lavabo.  Bed- en badlinnen zijn inclusief.

Twee kamers hebben een knusse mezzanine met extra slaapplaats, bereikbaar via een trapladder. Uiterst gezellig maar het moet veilig blijven. Deze slaapplaatsen raden wij dan ook aan voor kinderen van minium 8 jaar.

In iedere kamer kan een eigen kinderbedje bijgezet worden.

suite 1 (max 4 pers)

Deze kamer (37m²) met romantisch zicht op de omwalling is voorzien van een ruim dubbel bed en een twijfelaar (breedte 140cm) op de mezzanine.

suite 2 (max 4 pers)

In deze ruime kamer (42m²) met fantastisch zicht op de binnenplaats en zwembad kunnen de comfortabele bedden naast elkaar of los van elkaar geplaatst worden. De mezzanine heeft een twijfelaar (breedte 140cm).

suite 3 (max 2 pers)

Deze knusse kamer (28m²) heeft 2 comfortabele bedden (tegen elkaar of los van elkaar geplaatst) en geeft uitzicht op de binnenplaats met zwembad.

Tarieven

2pers 3 pers 4 pers
Suite 1 €120 €140 €160
Suite 2 €130 €150 €170
Suite 3 €110
  • prijzen zijn per nacht en in EURO (€) – inclusief ontbijt, bed- en badlinnen, WiFi
  • reservatie van min. 2 nachten is vereist tijdens het weekend (vrijdag tot zondag)
  • reservatie van min. 3 nachten is vereist tijdens de week (maandag tot vrijdag)
  • vanaf 4enacht: 10% korting