Navigation close button

Voel je thuis in de kamers van b'Oerenstee

In het stallengebouw boven de paardenboxen kan je onze 4 suites vinden. Met ruimtelijkheid als troef zorgen de oude dakgebintes voor een authentiek en gezellig vakantievertrek.
De buitendeuren geven uit op het terras aan het zwembad met de paardenstallen langs beide kanten. Dankzij een private ingang, geen inkijk en de aanwezigheid van een kluis kunnen wij privacy en veiligheid garanderen. De kamers bevinden zich op het eerste verdiep en zijn enkel bereikbaar via de trap (niet rolstoeltoegankelijk).

Om optimaal jouw vakantie te beleven, is elke suite uitgerust met een koffiezet; de vroege vogels kunnen alvast van een koffie genieten om de dag smakelijk te starten. Er is een gemeenschappelijke koelkast; zo kunnen drankjes koel bewaard worden en een microgolfoven voor de voeding van de allerkleinsten.

De badkamers zijn uitgerust met een ligbad met douchekop, toilet en lavabo.  Bed- en badlinnen zijn inclusief.

Drie kamers hebben een knusse mezzanine met extra slaapplaats, bereikbaar via een trapladder. Uiterst gezellig maar het moet veilig blijven. Deze slaapplaatsen raden wij dan ook aan voor kinderen van minium 8 jaar.

In iedere kamer kan een eigen kinderbedje bijgezet worden.

suite 1 (max 4 pers)

Deze kamer (37m²) met romantisch zicht op de omwalling is voorzien van een ruim dubbel bed en een twijfelaar (140cm) op de mezzanine.

suite 2 (max 4 pers)

In deze ruime kamer (42m²) heb je een fantastisch zicht op de binnenplaats en zwembad en een zeer comfortabel dubbel boxspring bed (190cm).De mezzanine heeft een twijfelaar (140cm).

suite 3 (max 2 pers)

Deze knusse kamer (28m²) heeft 2 comfortabele bedden (tegen elkaar of los van elkaar geplaatst) en geeft uitzicht op de binnenplaats met zwembad.

suite 4 (max 6 pers)

Deze familiekamer (51m²) beschikt over een zeer comfortabel dubbel boxspring bed (190cm), 2 enkele bedden en een twijfelaar (140cm) op de mezzanine. Zicht over de weides.

Tarieven

2pers 3 pers 4 pers 5 pers 6 pers
Suite 1 €140 €160 €180
Suite 2 €140 €160 €180
Suite 3 €130
Suite 4 €150 €170 €190 €210 €230
  • prijzen zijn per nacht en in EURO (€) – inclusief ontbijt, bed- en badlinnen, WiFi
  • reservatie van min. 2 nachten is vereist
  • vanaf 4enacht: 10% korting
  • geen check-in mogelijk op zaterdag en zondag; geen check-out mogelijk op maandag
  • tijdens het schooljaar open van donderdag tot zondag; tijdens de Paasvakantie en zomervakantie open van dinsdag tot zondag
  • tussen 02.10.23 en 29.03.24 enkel reservaties mogelijk van de 4 kamers samen (groepen/families van min 8 pers)
  • gesloten tijdens de Kerstvakantie
  • uitzonderingen mogelijk bij verblijf met event/feest