Navigation close button

Let’s meet


  Are you looking for a quiet place?

  Reservaties kunnen het ganse jaar door, behalve in de kerstperiode en jaarwisseling. De reservatie wordt bevestigd bij volledige betaling door overschrijving. We vragen een waarborg van 250€ bij een verblijf met paarden, die samen met de reservatie wordt betaald. De waarborg wordt terugbetaald na controle van de kamer.

  Bij annulaties gebeurt een terugbetaling :

  • langer dan 2 maanden voor verblijf: 90% terugbetaling
  • langer dan 14 dagen voor verblijf: 60% terugbetaling
  • binnen 14 dagen voor verblijf : 10% terugbetaling
  • waarborg wordt altijd volledig terugbetaald

  Bij het verplaatsen van een verblijf dat binnen de maand zou plaatsvinden wordt er een vergoeding van 10% aangerekend. Andere verplaatsingen kunnen kosteloos indien mogelijk en binnen het jaar van de eerste boeking.

  Huisregels

  In/uitchecken : vanaf 15u30 verwelkomen we jullie graag. De kamer verlaten gebeurt ten laatste om 11u. Indien dit niet goed uitkomt, laat het ons vooraf weten.

  Wij dekken onze keukentafel voor het ontbijt vanaf 08u30 tot 10u00. Geef zeker je favoriete tijdstip door, dan zorgen wij dat alles zo vers mogelijk geserveerd wordt. Moet je uitzonderlijk vroeg ontbijten of vertrekken, vraag zeker vooraf naar de mogelijkheden. Op zondag bieden wij een glaasje bubbels aan bij het ontbijt. We houden graag rekening met uw vragen omtrent allergiën en diëten; gelieve dit bij reservatie aan te geven.

  Onze gasten komen naar hier om te onthaasten en te genieten van de rust. Daarom wordt aan vroege vogels en nachtvlinders gevraagd de stilte te respecteren van 22u00 tot 08u00.

  Ons privaat zwembad kan door de gasten gebruikt worden van 9u tot 11u en  van 16u tot 19u. Open afhankelijk van weersomstandigheden.

  Wij vragen enkel te roken op de daarvoor voorziene plaatsen. Alle gebouwen blijven ten aller tijde volledig rookvrij.

  Je wagen kan je veilig parkeren op het domein en fietsen of moto’s kunnen in de schuur geplaatst worden.

  Je hond mag meegenieten van de vakantie. Je kan een box huren waar hij slaapt en overdag tot rust kan komen. Hij of zij moet wel aan de lijn gehouden worden op het domein. Eigen voeding en slaapbench of deken meebrengen. Ze worden niet toegelaten in de kamers. Andere huisdieren zijn niet toegelaten.

  Ook de allerkleinsten zijn welkom! In iedere kamer kan er een eigen kinderbedje bijgezet worden. Deze mogen gratis verblijven tot de leeftijd van 2 jaar; in dit geval voorzie je zelf voeding & drank. Vanaf 2 jaar worden ze aangerekend in de kamerprijs.